Jarmoky 2024 Prehľad podujatí tu!

Liga majstrov live – TV prenos, online cez internet a livestream v mobile zadarmo!

Aktualizované:

Autor: Pavol

Liga Majstrov live, online, live stream

Futbalová Liga majstrov live dostupná kedykoľvek a kdekoľvek! Sledujte live stream a online prenos z klubovej súťaže v mobile, samozrejmosťou zostáva aj priamy prenos v TV. V článku nižšie sa dozviete všetky možnosti na sledovanie Ligy majstrov dnes.

Liga majstrov live

V aktuálnej sezóne prichádza UEFA s novým formátom Ligy majstrov, ktorú budete môcť sledovať na niekoľkých televíznych kanáloch, podobne ako iné športové prenosy v tv dnes.

Obľúbeným spôsobom aj naďalej zostáva Liga majstrov live prenos vo vašom mobile alebo tablete, dostupný cez internet vždy a všade!

V článku nájdete

Kde sledovať Ligu majstrov

Tridsiaty tretí ročník najprestížnejšej európskej klubovej súťaže Liga majstrov 2024/2025 odštartoval 9. júla 2024.

Kde sledovať Ligu majstrov live, info o TV vysielaní, o možnostiach internetového sledovania či o tom, kto ponúka highlighty Ligy majstrov, sa dozviete v tabuľke nižšie.

Ponuka vysielania Kanál
TV prenos Nova Sport 3 a 4, Premier Sport 1 a 2
Online prenosSkylink, Magio TV, Digi GO
Live stream freetracker od Tipsportu
Highlighty RTVS Šport, ČT Sport

Ďalšie futbalové zápasy z prestížnych európskych futbalových líg môžete sledovať na Nova Sport 5 live.

Liga majstrov TV program

Ak si chcete pozrieť Ligu majstrov v priamom prenose alebo zo záznamu, kompletný TV program vysielaný na jednotlivých televíznych staniciach pre vás pripravila webová stránka 7sport.sk.

Liga majstrov v TV

Ako sme spomínali v úvode tohto článku, Liga majstrov dnes sa vysiela na niekoľkých TV športových kanáloch – Nova Sport 3, Nova Sport 4, Premier Sport 1 a Premier Sport 2.

Tieto stanice nájdete v portfóliu známych platforiem ako Skylink, Telekom, DIGI alebo Magio.

Primárne práva vlastnia stanice Nova Sportu, ktoré z každého kola skupinovej fázy ponúkajú dohromady 8 zápasov. Na kanáloch Premier Sport si môžete vychutnať maximálne 4 stretnutia jednotlivých kôl skupín.

Rovnaký kľúč je pripravený aj pre play-off Ligy majstrov, keď väčší počet aj vyššiu atraktivitu zápasov nájdete na Nova Sporte 3 a 4.

Futbal dnes v TV Liga majstrov

Aktualizovanú programovú tabuľku jednotlivých staníc, ktoré vysielajú futbal dnes v TV a zápasy zo súťaže Liga majstrov 2024/25 si viete skontrolovať napríklad cez web 7sport.sk.

Okrem futbalu dnes v TV a Ligy majstrov tu nájdete aj program F1 2024.

UEFA Liga majstrov online

Ďalšou možnosťou, ako sledovať športové výkony futbalistov na prestížnej európskej klubovej súťaži, je využiť online aplikácie televíznych poskytovateľov ako Telekom či Digi Slovakia.

Liga majstrov online cez aplikáciu funguje tak, že si appku Magio TV či DIGI GO nainštalujete do vášho mobilu či tabletu, pričom budete mať Ligu majstrov doslova priamo vo vrecku.

Práve aplikácia Digi GO pre smartphone či tablet ponúka 11 športových kanálov v HD kvalite (vrátane kanálov Nova Sport a Premier Sport), dokopy až 70 TV staníc a jej cena je 10,90€/mesiac.

Liga majstrov naživo na VOYO

Rovnako populárnou je aplikácia streamovacej služby VOYO, kde nájdete vysielanie všetkých staníc Nova Sport 1 až 6. Ligu majstrov live si tak viete vďaka VOYO aplikácií pozrieť priamo vo vašom mobile, tablete alebo smart TV vždy a všade!

Predplatné pre sledovanie športových staníc na Voyo.sk vás vyjde na 11,99€ mesačne.

Liga majstrov kde pozerať v mobile

Ligu majstrov UEFA môžete v mobile alebo tablete sledovať online kedykoľvek a kdekoľvek vďaka TV aplikáciám staníc Nova Sport 3 a 4 či Premier Sport 1 a 2.

Mobilné aplikácie majú aj televízni operátori Skylink, Magio TV, Digi Slovakia či Orange TV, ktoré ponúkajúce tieto televízne stanice vo svojich balíčkoch.

V mobile viete taktiež sledovať highlighty Champions League na RTVS Šport, no to iba v prípade, že sa nachádzate na území SR, keďže takéto pozeranie našej verejnoprávnej televízie je lokalizačne obmedzené.

Liga majstrov live stream free

Aplikáciu pre chytré zariadenia má aj stávková spoločnosť Tipsport s live trackerom zadarmo zo všetkých zápasov Ligy majstrov. Je to graficky znázornený prehľad diania na ihrisku so zvýraznením pohybu hry.

Liga majstrov live stream free zadarmo cez tzv. tracker od stávkovej kancelárie Tipsport vás informuje o tom, kto útočí, kto je v držaní lopty, o strelách, brankárskych zákrokoch, štandardných situáciách, a samozrejme o góloch, penaltách či udelených kartách.

Ak chcete využiť tento skvelý nástroj na sledovanie Ligy majstrov vo vašom smart zariadení, stačí sa registrovať na Tipsport.sk. Navyše s registráciou dostanete aj bonus 20 € zadarmo na prvé stávky.

Mobilná aplikácia Champions league

Skvelou alternatívou k sledovaniu Ligy majstrov live je mobilná aplikácia Champions league, ktorú si zadarmo stiahnete na Google Play alebo App Store.

Nájdete tu zostrihy zo všetkých zápasov, aktualizované výsledky live stretnutí či podrobné štatistiky.

Kto vysiela Ligu majstrov v zahraničí

Mnoho Slovákov, ktorí sa momentálne nenachádzajú na území našej krajiny, hľadá možnosti, ako si pozrieť Ligu majstrov v zahraničí.

Verejnoprávne kanály ju majú v programe iba v Chorvátsku a Švajčiarsku. Vo všetkých ostatných krajinách Európy si musíte za sledovanie LM priplatiť u súkromných televízií.

Liga majstrov výsledky

Najlepším zdrojom športových výsledkov a štatistik športov je webová stránka Flashscore.sk.

Okrem aktuálnych výsledkov tu nájdete aj štatistiky tímov, hráčov, tabuľky, H2H štatistiky, predzápasové a live kurzy na daný zápas a omnoho viac viac.

Liga majstrov dnes

V sezóne 2024/2025 sa môžete tešiť na 33. ročník tejto najprestížnejšej európskej klubovej súťaže, ktorý so sebou priniesol niekoľko významných zmien. Pozrite sa nižšie, čo ponúka Liga majstrov dnes.

Jednou z hlavných noviniek je zmena formátu skupinovej fázy, ktorá bude zahŕňať viac tímov. V novej sezóne sa počet klubov v hlavnej časti turnaja navýši o štyri tímy, teda z 32 na 36.

Najvýraznejšou zmenou takisto je, že sa zrušila klasická skupinová fáza a nahradí ju ligová fáza Ligy majstrov. Táto časť súťaže sa odohrá tzv. švajčiarskym turnajovým systémom.

Jednotlivé tímy už nebudú hrať s troma súpermi doma vonku, ale odohrajú osem zápasov proti rôznym tímom, a to systémom štyri zápasy doma, druhú polovicu stretnutí vonku. Cieľom je dať klubom šancu odohrať viacej zápasov proti iným tímom.

O tom, kto s kým odohrá zápasy ligovej časti, rozhodne žreb Ligy majstrov, v ktorom budú tímy nasadené podľa výkonnosti do štyroch skupín.

Liga majstrov 2024/25 termíny

ProgramDátum
Kvalifikácia9.7. – 3.8. 2024
Play-off20. – 28.8. 2024
Ligová fáza17.9. – 11.12. 2024
Baráž o play-off11. – 19.2. 2025
Osemfinále4. – 12.3. 2025
Štvrťfinále8. – 16.4. 2025
Semifinále29.4. – 7.5. 2025
Finále (Wembley)31.5. 2025

Finále Ligy majstrov 2025 v TV

Finále Ligy majstrov, ktoré sa hrá 31. mája 2025 na bájnom anglickom Wembley v Londýne, v TV dozaista odvysielajú tie isté športové stanice, ktoré majú u nás na starosti priame prenosy celej sezóny LM.

Nedá sa vylúčiť, že sa finálový zápas môže objaviť napríklad aj na streamovacej platforme VOYO podobne, ako tomu bolo v rokoch 2020 a 2021.

Tipnite si na Ligu majstrov

Využite sledovanie Ligy majstrov live naplno a stavte si na víťaza tejto prestížnej európskej klubovej súťaže.

Prehľad online stávkových kancelárií a zaujímavý vstupný bonus k tomu nájdete v tabuľke nižšie.

Kde staviťVstupný bonusKurzy
Fortuna30 € bez rizikaSTAV SI ›
Tipsport20 € bez vkladuSTAV SI ›
DOXXbet20 € bez rizikaSTAV SI ›

Zdroje: uefa.com, wikipedia.com, youtube.com, 7sport.sk

Témata:
Šport

Najnovšie články