Kto bude prezidentom USA? Tipnite si!

Beats for Love 2024 – line-up, lístky, ubytovanie, doprava, aplikácia, brigáda

Aktualizované:

Autor: Denisa

Beats for Love festival

Veľkolepú šou, jedinečné prostredie a nadupaný hudobný program, to všetko a ešte oveľa viac ponúka najväčší festival elektronickej hudby v Európe – Beats for Love. Kompletný line-up B4L 2024 a cenu vstupeniek nájdete v článku.

Beats for Love

Festival Beats for Love, skrátene B4L, je každoročným sviatkom elektronickej tanečnej hudby. Jeho symbolom sa stalo obrie srdce, ktoré bije pre všetkých návštevníkov festivalu bez rozdielu.

V Čechách môžete okrem B4L navštíviť aj známe podujatia ako Macháč či Let It Roll, ktoré takisto patria k európskej špičke medzi festivalmi elektronickej tanečnej hudby.

V článku nájdete

Ostrava festival Beats for Love

Beats for Love v Ostrave začal v roku 2013 ako festival s konceptom vstupného „za pohár“ a s víziou predstaviť ľuďom obrovské elektronické podujatie, ktoré je prístupné pre všetkých.

V priebehu rokov sa Beats for Love festival stal čoraz obľúbenejším, a to nielen vďaka cene vstupenky, počtu pódií a jedinečnej scenérii Dolných Vítkovíc, ale aj vďaka projektu Beats for Charity, ktorý pomáha ľuďom v núdzi v Moravskosliezskom kraji.

Festival každoročne prináša do Ostravy najlepších umelcov z celého sveta, ako DJ Tiësto, Hardwell, Alan Walker, Sigma či Deadmau5.

Nižšie si pozrite video Beats for Love 2023 aftermovie, kde počas 4 dní vystúpilo na 18 pódiách viac ako 480 umelcov a festival navštívilo viac ako 150 000 fanúšikov tanečnej hudby.

Beats for Love Ostrava 2024

Nenechajte si ujsť 10. výročie festivalu s hudobnými hviezdami ako David Guetta, Lost Frequncies či Meduza a príďte na Beats for Love 2024, ktorý sa koná v dátume 3. – 6. júla v Ostrave.

Najväčší festival elektronickej hudby v Európe nájdete v unikátnom industriálnom komplexe v centre Ostravy s názvom Dolní Vítkovice, kde sa koná aj multižánrový festival Colours of Ostrava.

Beats for Love 2024 program

Program festivalu B4L 2024 je rozdelený do 4 dní a trvá od stredy do soboty. Najväčšou šou aktuálneho ročníka bude vystúpenie francúzskeho DJa a hudobného producenta Davida Guettu.

Hudobný program bude prebiehať na 18 pódiách, pričom každý večer na vás čakajú aj after parties v Brick House Ostrava a Fabric klube.

Okrem skvelého line-upu sa v areáli festivalu môžete tešiť aj na sprievodný program, a to workshopy, festivalový sprievod s pohyblivou sochou, fireshow, vystúpenia pouličných umelcov či športové turnaje.

Line-up Beats for Love 2024

  • Lineup 3.7. 2024: A-TRAK, Hybrid Minds, Lost Frequencies, MEROW, W&W, A Little Sound, Kanine, Lexurus, Millbrook, Roger Sanchez, Eli & Fur, Nox Vahn, Dax J, Deekline a ďalší

  • Lineup 4.7. 2024: Boris Brejcha, Delta Heavy, Dimension, Eric Prydz, Floris Van Oranje, KOROLOVA, Circadien, Enta, Junk Mail, Metanoia, Julian Jordan, Maddy V, Mrs Magoo, Gentlemans Club a ďalší

  • Lineup 5.7. 2024: Acraze, Alok, Andy C, Fox Stevenson, Meduza, Yung Felix, Basstripper, Friction, K Motionz, Pola & Bryson, Gabriel & Dresden, Giuseppe Ottaviani, Len Faki, Dr. Peacock a ďalší

  • Lineup 6.7. 2024: David Guetta, Becky Hill, Chase & Status, Holy Goof, Martin Hörger, SKIY, Ed Rush, The Shapeshifters, Magnetude, Cristoph, Dubfire, MC Brother culture & Little lion sound a ďalší

Kompletný line-up Beats for Love 2024 aj s časmi vystúpení nájdete na webe b4l.cz.

Beats for Love 2024 lístky

Vstupenky na obľúbený Beats for Love festival 2024 si môžete kúpiť online alebo na mieste. Jednou z možností je takisto platba cez benefitné programy Edenred Benefits, eBenefit a Sodexo.

V ponuke nájdete celofestivalovú permanentku, VIP vstupenku, ale aj lístky na jednotlivé dni.

Cena vstupeniek na Beats for Love Ostrava 2024 je v tabuľke uvedená v českých korunách. Pri prevode na eurá použite online NBS kalkulačku.

Beats for Love 2024 vstupenky

KategóriaCena
Celofestivalová vstupenka Standard4390 Kč
Celofestivalová vstupenka VIP 8190 Kč
1-dňový lístok Standard streda1790 Kč
1-dňový lístok Standard štvrtok2190 Kč
1-dňový lístok Standard piatok1790 Kč
1-dňový lístok Standard sobota2590 Kč
1-dňový lístok VIP 3990 Kč

Ubytovanie na Beats for Love

Ak sa vám nepodarilo zohnať ubytovanie v Ostrave, pre návštevníkov festivalu je za poplatok k dispozícií stanové mestečko Love Camp, miesto pre karavany na Sliezskom hrade v Ostrave, Love Village alebo Tent Village s vybavenými stanmi.

Beats for Love ubytovanie ponuka:

  • LOVE CAMP: vlastný stan, k dispozícií sprchy, locker boxy, grilovacia zóna, toalety a ďalšie služby.
  • LOVE CAMP – CARAVAN: je potrebné zakúpiť si lístok na miesto pre karavan a počet lístkov pre osoby, ktoré budú karavan obývať.
  • LOVE VILLAGE: veľkokapacitný stan pre 5 až 8 osôb, bezplatné sprchy, 24h Love pub a ďalšie služby.
  • TENT VILLAGE: veľkokapacitný stan pre 5 až 8 osôb s vybavením, bezplatné sprchy a ďalšie služby.

Na obrázku nižšie môžete vidieť rozmiestnenie ubytovania a mapu B4L festivalu.

Beats for Love ubytovanie
Zdroj: b4l.cz

Pozrite si jednotlivé ceny ubytovania na Beats for Love 2024, ktoré nájdete v tabuľke.

Love Camp cena 2024

KategóriaCena
Love Camp pre 1 os.1890 Kč
Love Camp pre 2 os.2880 Kč
Love Camp pre 3 os.3870 Kč
Love Camp pre 4 os.4860 Kč
Love Camp KaravanVYPREDANÉ
Love VillageVYPREDANÉ
Tent Village Classic pre 2 os.3650 Kč
Tent Village Classic pre 3 os.4650 Kč
Tent Village Fresh&Black pre 2 os.4450 Kč
Tent Village Fresh&Black pre 3 os.5450 Kč

V kalendári festivalov 2024 nájdete ďalšie hudobné podujatia, ktoré sa konajú tento rok.

Beats for Love festival doprava

Ostrava festival Beats for Love sa koná neďaleko centra, v industriálnej časti Dolní Vítkovice.

Dostanete sa sem pešo približne za 20 minút, mestskou hromadnou dopravou alebo autom. V tesnej blízkosti areálu sa nachádza aj niekoľko vlakových zastávok.

Ak sa vyberiete na festival autom, pôjdete cestami nasledovne:

  • od Olomouca E462 a D1,
  • od Frýdku-Místku R56,
  • od Opavy 11,
  • od Českého Těšína R48 a R56.

Parkovanie na B4L festivale je možné len po zakúpení vstupenky do ubytovacej zóny.

Čo sa týka mestskej hromadnej dopravy, tak zastávka festivalu je Dolní Vítkovice Hlubina a premáva sem električka s číslom 1 a 2.

Aplikácia Beats for Love

Pre lepšiu orientáciu na festivale v Ostrave vám odporúčame stiahnuť si Beats for Love app, ktorá vám poskytne kompletné informácie o festivale B4L.

Počas celého festivalu vás bude aplikácia informovať, ktorí umelci práve vystupujú na jednotlivých pódiách. Ak sa v areáli festivalu stratíte, oceníte prehľadnú mapu festivalového areálu.

Aplikácia Beats for Love
Zdroj: co-to-je.sk

Aplikáciu nájdete na Google Play a App Store pod názvom Beats For Love.

Beats for Love brigáda

Staňte sa súčasťou Beats for Love crew a pomáhajte pri organizácií najväčšieho festivalu elektronickej tanečnej hudby v Európe. Prihlásiť sa môžu len osoby staršie 18+.

Organizátor festivalu hľadá do svojho tímu skúsených barmanov, ale aj ľudí, ktorí by pomohli s organizáciou, výstavbou a ďalšími časťami festivalu.

Všetky informácie o brigáde, ako aj predaj vstupeniek a kompletný lineup nájdete na webe b4l.cz.

Zdroje: b4l.cz, youtube.com

Témata:
Festivaly

Najnovšie články