Kto bude prezidentom USA? Tipnite si!

Extrémne premeny – vysielací čas, archív a možnosti online sledovania

Autor: Lenka

Extrémne premeny Slovensko

Šou Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život sa opäť vracia na obrazovky televízie Markíza s novými inšpiratívnymi príbehmi. Zistite, kedy môžete sledovať nové epizódy, kde nájdete archív predchádzajúcich dielov a aké máte možnosti online sledovania.

Extrémne premeny

Extrémne premeny Slovensko sa na jeseň 2024 opäť vrátili na obrazovky televízie Markíza , aby divákom priniesli nové emotívne príbehy ľudí, ktorí sa rozhodli zmeniť svoj život.

Extrémne premeny sa stali ikonou motivačných reality šou na Slovensku. Okrem toho, že inšpirujú, prinášajú aj užitočné rady a ukazujú, ako možno zásadne zmeniť svoj životný štýl.

V článku nájdete

Extrémne premeny vysielací čas

Nové epizódy Markíza Extrémne premeny budú vysielané každú stredu večer o 20:30. Prvá epizóda sa vysielala od 4. septembra 2024 o 20:30.

Ak sa nemôžete dočkať, všetky diely si môžete pozrieť v predstihu na Voyo.

Extrémne premeny archív

Všetky epizódy šou Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život nájdete v archíve na stránke TV Markíza.

Tu si môžete pozrieť krátke zostrihy z jednotlivých častí, ktoré vám priblížia najväčšie premeny účastníkov. Ak máte záujem o celé epizódy, sú dostupné online na platforme Voyo, kde si môžete pozrieť všetky diely tejto inšpiratívnej šou.

V archíve Extrémne premeny Slovensko sa ľahko zorientujete – stačí vyhľadať konkrétnu epizódu podľa dátumu alebo mena účastníka a môžete si ju kedykoľvek pustiť.

Na Voyo nájdete kompletné série, takže si môžete prejsť celú cestu účastníkov od ich začiatku až po úspešnú premenu.

Extrémne premeny druhá šanca na život online

Ak si chcete pozrieť Extrémne premeny online, máte na výber niekoľko možností.

Najjednoduchšou cestou je využiť oficiálny archív na stránke TV Markíza alebo streamovaciu službu Voyo, kde nájdete všetky epizódy pekne pohromade.

Okrem toho, šou Extrémne premeny Slovensko nájdete aj na rôznych ďalších stránkach, takže si môžete zvoliť tú, ktorá vám najviac vyhovuje. Medzi najobľúbenejšie možnosti patrí napríklad:

Extrémne premeny
Zdroj: markiza.sk

Extrémne premeny jedálniček

Jedálniček pri Extrémnych premenách je dôležitou súčasťou úspechu účastníkov, ktorí prešli veľkými fyzickými a psychickými zmenami. Jedálniček v šou je zostavený odborníkmi na výživu a je navrhnutý tak, aby podporoval chudnutie, zlepšil zdravie a dodal telu potrebné živiny.

Každý účastník dostáva individuálne prispôsobený plán, ktorý zohľadňuje jeho zdravotný stav, cieľovú váhu a denné potreby.

Ak vás zaujíma, čo presne účastníci jedia, môžete sa inšpirovať aj vy. Extrémne premeny recepty sú založené na jednoduchých a zdravých surovinách, ktoré pomáhajú k dosiahnutiu optimálnej váhy bez hladovania. Zdravý jedálniček tak môže byť chutný a pestrý, a zároveň účinný pri znižovaní hmotnosti a udržaní zdravého životného štýlu.

Extrémne premeny prihláška

Ak ste sa rozhodli pre veľkú zmenu vo svojom živote a chcete byť súčasťou šou Extrémne premeny Slovensko – Druhá šanca na život, môžete sa prihlásiť prostredníctvom oficiálnej prihlášky na stránkach TV Markíza.

Prihlásiť sa je jednoduché a táto možnosť je dostupná pre všetkých, ktorí sú odhodlaní premeniť svoj život a neboja sa výzvy.

Extrémne premeny prihláška
Zdroj: talent.markiza.sk

Extrémne premeny účastníci

Reality show extrémne premeny má naozaj úspech a počas jej dlhoročného pôsobenia sa v nej vystriedalo niekoľko účatníkov.

Medzi najmotivačnejšie príbehy patrí napríklad Denisa, Andrej či Ruženka.

Extrémne premeny Denisa

Denisa z Extrémnych premien sa do šou prihlásila s cieľom zmeniť svoj život od základov. S hmotnosťou cez 140 kg sa rozhodla pre radikálnu premenu, aby mohla byť lepšou mamou pre svoje deti a zlepšila svoje zdravie.

Počas svojej cesty prekonávala nielen fyzické, ale aj psychické výzvy, pričom sa jej podarilo výrazne schudnúť a nájsť novú životnú energiu. Jej príbeh je plný emócií, náročných momentov, ale aj neuveriteľnej odhodlanosti, ktorá inšpirovala mnohých divákov.

Andrej Extrémne premeny

Andrej z Extrémnych premien prišiel do šou s hmotnosťou 245 kg a jeho zdravotný stav bol alarmujúci. Kvôli morbidnej obezite mal veľké problémy s pohybom a bežnými každodennými činnosťami, čo ho prinútilo vyhľadať pomoc. Jeho motiváciou nebolo len schudnúť, ale predovšetkým zlepšiť svoje zdravie a kvalitu života.

Počas ročnej cesty plnej výziev Andrej dokázal premeniť nielen svoje telo, ale aj svoj prístup k životu. Tvrdá disciplína, podpora rodiny a odborníkov ho priviedla k nepoznaniu – výrazne zhodil kilogramy a dosiahol neuveriteľné zlepšenie svojho fyzického a psychického stavu. Andrejov príbeh je svedectvom, že aj tie najväčšie prekážky sa dajú prekonať, ak máte cieľ a nevzdáte sa.

Ruženka Extrémne premeny

Ruženka z Extrémnych premien sa do šou prihlásila s cieľom zmeniť svoj život po tom, čo jej životná cesta prešla ťažkými skúškami. Po manželovej nevere sa Ruženka začala utápať v jedle, čo ju doviedlo k vážnej obezite. Jej hmotnosť výrazne ovplyvňovala nielen jej zdravie, ale aj psychický stav.

Ruženka sa rozhodla, že prevezme kontrolu nad svojím životom a začne odznova. Počas svojej premeny prekonávala nielen fyzické výzvy, ale aj emocionálne rany z minulosti. Jej odhodlanie a tvrdá práca ju priviedli k tomu, aby schudla a znovu našla sebavedomie.

Extrémne premeny Silvia

Silvia z Extrémnych premien prešla neuveriteľnou cestou, počas ktorej schudla neuveriteľných 84 kilogramov. Mladá Silvia bojovala nielen so svojou váhou, ale aj s vlastnou sebadôverou a pocitmi neistoty.

Jej rozhodnutie zmeniť svoj život ju priviedlo do šou, kde dokázala, že s pevným odhodlaním a podporou je možné dosiahnuť obrovské výsledky. Na galavečeri bola Silvia neprehliadnuteľná, plná energie a sebavedomia, čo bolo jasným dôkazom jej úspešnej premeny.

Martin knižka Extrémne premeny

Martin z Extrémnych premien je jedným z účastníkov, ktorí si svojou cestou získali srdcia divákov. Počas svojej premeny dosiahol neuveriteľné výsledky, a preto sa rozhodol podeliť o svoje skúsenosti a rady prostredníctvom knižky, ktorú vydal po skončení šou.

Knižka Martina z Extrémnych premien prináša nielen jeho osobný príbeh plný výziev a úspechov, ale aj praktické rady pre tých, ktorí chcú začať podobnú cestu. Martin sa v nej venuje nielen fyzickej premene, ale aj tomu, ako zmena myslenia a životného štýlu môže človeka posunúť vpred.

Zdroje: markiza.sk, talent.markiza.sk, wikipedia.org, csfd.cz, voyo.sk, youtube.com

Najnovšie články